Címlap

Halottszállítási ügyelet

A halottszállítási ügyeletünk az év 365 napján, 0-24 órában működik. Ebben az esetben a hozzátartozónak fel kell hívnia a        

 

06/96 82 82 88 vagy a 06/20 945 59 59

 

telefonszámot, ahol tapasztalt kollégánk felvilágosítást ad minden kérdésére, és tájékoztatást nyújt a halottszállítási ügyeletünk érkezésének idejéről.

A kiérkező munkatársaink a szükséges iratok ellenőrzése után (igény szerint az öltöztetés elvégzésével)  a selyem koporsóbéléssel ellátott szállítókoporsóban kegyeletteljesen elszállítják az elhunytat a halottvizsgálatot elvégző orvos által megjelölt helyre.(halottasház, boncolás elrendelése esetén a helyileg illetékes kórházi intézmény kórbonctanára).

Halottszállítási ügyeletet ellátó kollégáink teljes körű tájékoztatást adnak a hozzátartozók részére a további teendőkről,mely legtöbbször már csak az irodánk felkeresésében merül ki, ahol teljes körű ügyintézést végzünk. Irodánkban ehhez a megfelelő formanyomtatványok és megbízások aláírása elegendő, hogy a hozzátartozókat megkíméljük egy temetéssel kapcsolatos kötelező hivatalos ügyek utánajárásától.