Címlap

Koporsós temetés

A koporsós temetéseket cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező alkalmazottai teljes összeszokottsággal, kegyeletteljesen végzik. Az árakat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a hozzátartozók ne érezzék kényelmetlenül magukat a koporsó kiválasztásánál: anyagi helyzetüknek megfelelően széles a választékunk  a hagyományos és a szarkofág típusú koporsóktól, egészen az amerikai koporsóig. Ezeknek a megtekintésére irodánkban van lehetőség, illetve a kellékek:koporsók címszónál előzetesen tájékozódhatnak.

Koporsóink árai 38.500,- Ft (+ ÁFA)-tól kezdődnek, ahonnan lépcsősen haladunk felfelé az árakkal, melyet a koporsó anyaga (laminált lap, fa ami lehet fenyő,hárs) és természetesen a kivitelezése határoz meg.

Mód és lehetőség van arra a koporsós temetéseknél, hogy a meglévő családi síremléket ne kelljen teljesen megbontani (buktatásos koporsós temetés), ezzel is csökkentve a hozzátartozók várható kiadásait. Természetesen ez nagyban függ a síremlék és a meglevő alap által meghatározott sírmérettől, hiszen minden temetésnél a legfontosabb szempont, hogy az elhunyttól a hozzátartozók kegyeletteljesen és méltósággal tudjanak elbúcsúzni.